. . .

.  .  .

zaterdag 7 maart 2009

Vrijwilligers, onze steunpilaren


Vrijwilligers zijn de steunpilaren van De Nieuwe Jutter.

We hebben ze in alle soorten en maten. Vrouw, man, blond, grijs, rood, zwart, met of zonder krullen, van middelbare leeftijd, iets jonger en iets ouder.

Een tiental vrijwilligers vormen met elkaar de beheercommissie. Zij gaan over zaken als verwarming, openingstijden, het inroosteren van activiteiten, schoonmaak, onderhoud, verhuur, barbeheer, financiƫn, inkoop, afval en alles wat nodig is om een buurthuis te laten draaien.

Dan zijn er de vrijwilligers die allerlei leuke en nuttige activiteiten verzorgen, zoals het darten, de computerlessen, kinderactiviteiten, de bingo, de arabische lessen, de buurtvaders en alles wat ik hier niet opnoem.
Altijd als er activiteiten zijn staan er ook vrijwilligers achter de bar. Zij zijn de gastvrouwen en gastheren van De Nieuwe Jutter, heten u welkom, schenken koffie, thee of iets anders, maken een praatje, geven informatie en lossen problemen op. Een aantal mensen zetten zich op alle fronten in. We kunnen op hen bouwen. Steunpilaren zijn zij.

Er komen steeds meer activiteiten. We kunnen nog genoeg vrijwilligers gebruiken voor bardiensten of losse klussen. Hebt U zelf een idee om iets in De Nieuwe Jutter te doen? Kom eens langs, proef de sfeer en laat U enthousiast maken. Ook als U maar af en toe wat wilt doen bent U van harte welkom.

Geen opmerkingen: