. . .

.  .  .

zondag 15 februari 2009150 kanjers en 150 teams gaan op 4-6-2009 minstens 6 keer de Alpe d'Huez op voor een Goed, Gelukkig en Gezond leven met kanker!
Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrjiding.De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsen we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald. De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen. Want onze missie is: Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gezond en Gelukkig te kunnen leven met kanker.
Opgeven is geen optie!

Bovenstaand bericht vindt u op de website: http://www.alpe-dhuzes.nl/


Bo-ex en De Nieuwe Jutter sponsoren deze actie. Voor elke € 0,20 die U extra betaalt voor uw koffie, thee of ander drankje doen wij er €0,05 bij.


Doet U ook mee?

Geen opmerkingen: